Spring til indhold

Gekås kaffe 2

Rosendahl Grand Cru glas © Kaffebloggen.dk

Jeg har tidligere skrevet om Gekås og deres billige kaffe, men den gang var det min kæreste som havde været afsted og købt rigeligt kaffe med hjem.

I september 2012, fik jeg så selv fornøjelsen af at handle i Gekås, og som det fremgår af billederne herunder, så har de kaffe i pallevis, og det er til priser helt ned til 20 svenske kroner pr. halv kilo.

Den dyreste så vidt jeg kunne se, er fra Löfbergs Lila til kun 30 svenske kroner pr. halv kilo, den har de 4 varianter af, så dem skulle jeg da have med hjem og teste.

Jeg vil ikke udpensle hvordan de enkelte varianter smager, generelt var smagen mild, behagelig og med en lettere bitterhed, jeg kan heller ikke vælge den ene frem for den anden, da jeg umiddelbart syntes de var meget ens, uden de store smags forskelle, og i øvrigt uden de store overraskelser.

Löfbergs Lila er en god hverdags kaffe, man kan sammenligne dem med mærker som Gevalia, BKI og lignende hverdagskaffer, og sammenligner man prisen på en pose Gevalia købt i et dansk supermarked, så er der helt sikkert penge at spare hvis man tager til Gekås, og køber stort ind! 🙂

LINKS:
Löfbergs Lila danske hjemmeside

Löfbergs Lila svenske hjemmeside

Löfbergs Lila wiki

Gekås

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *