Spring til indhold

Gekås kaffe

Lindvalls kaffe © Kaffebloggen.dk

Kæresten har været på en shoppingtur til Gekås, som ligger i Ullared i Sverige, der er Skandinaviens største varehus, som har kunder fra både Danmark og Norge.

Gekås Ullared © Kaffebloggen.dk

Gekås kundeareal er på størrelse med 6 fodboldbaner, de har stort set alt, altid lave priser og hvis man ikke går specielt meget op i mærker og økologi, så er der meget at spare på almindelige dagligdags-varer, tøj m.m.

Det er helt klart et besøg værd, og vi har allerede planlagt en sommertur dertil.

Jeg fik tre kaffer fra Gekås, en meget billig kaffe til cirka 19 svenske kroner og to lidt dyrere til cirka 30 svenske kroner.

De lidt dyrere er begge fra Lindvall’s Kaffe i Uppsala, en mellemristet med navnet Brygg og en ”fransk ristet” med det lidt mere eksotiske navn Tricolore, de er begge 100% arabica.

Lindvalls kaffe © Kaffebloggen.dk

Brygg er bitter med en flad smag, der skuffer og sender tankerne hen på den kaffe man indimellem oplever i kantiner eller lignende.

Tricolore er fransk ristet, hvilket betyder at den er mørkere ristet, den har lidt mere syrlighed og så er der en snert af aske i eftersmagen, men den er stadig alt for bitter til min smag.

Den billige er af mærket Gourmé Kaffe der produceres af ServTrade AB i Sverige, kaffen der er mellemristet hedder også Brygg, det er ikke lykkedes os at lave en kop af denne kaffe, som vi var glade for.

Gourmé kaffe © Kaffebloggen.dk

Alle tre kaffer er ikke nogen jeg selv vil købe en anden gang til min hverdagskaffe, da jeg syntes de ligger i kategorien kantinekaffe, men til de priser kan jeg godt forstå at folk køber et lager med hjem fra Skandinaviens største varehus.

Links:

Gekås

Lindvall’s kaffe

1 tanke om “Gekås kaffe”

  1. Pingback: Gekås kaffe 2 » Kaffebloggen – en blog om kaffe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *