Spring til indhold

Samkørende får gratis kaffe på landets tankstationer

Samkørende får gratis kaffe på landets tankstationer @ Gomore.dk

Pressemeddelse:

Samkørselsportalen gomore.dk og Q8 indgår et samarbejde der giver gratis kaffe til samkørende på Q8-stationer i hele landet.

Nu kan danskerne hente en gratis kop økologisk Fairtrade kaffe på landets Q8-stationer – hvis de er flere i bilen. GoMore har nemlig indgået et samarbejde med Q8, så GoMore bilister og passagerer kan få gratis kaffe hos Q8, når de er ude at køre i bil sammen.

Aftalen gælder på alle Q8’s 109 stationer i Danmark. Mod at bilist eller passager fremviser deres GoMore-kvittering, som viser, at de er ude at køre sammen, kan de hente sig en kop caffe latte, cappuccino eller en helt almindelig kop sort kaffe til turen.

GoMores direktør Matias Møl Dalsgaard er meget begejstret for at samarbejdet. “Kernen af GoMore er de oplevelser, som vores brugere har med hinanden, når de kører sammen. Vi er rigtig glade for at kunne gøre den oplevelse endnu bedre. Vi synes også, at det er en rigtig god ting, at en virksomhed som Q8, der har så meget indflydelse på den danske transport, bakker op om samkørslen,” siger Matias Møl Dalsgaard.

GoMore’s samkørselskoncept er i løbet af de seneste 1-2 år blevet meget populært blandt især de yngre danskere. Gomore.dk har nu 89.000 medlemmer, og via hjemmesiden formidles hver dag flere hundrede lift rundt i landet. Ved at køre sammen opnår både bilister og passagerer transport til under halv pris – og så tiltaler rejseformens miljømæssige og sociale gevinster mange af brugerne.

De miljømæssige fordele ved konceptet har også været en af Q8’s bevæggrunde for at indgå samarbejdet. ”Både Q8 og GoMore forholder sig til mennesker på farten, og derfor synes vi, at det er et spændende samarbejde. Derudover er vi glade for at støtte op om et miljørigtigt koncept, som er helt i tråd med vores vision om at vise omtanke for vores omgivelser,” udtaler kommunikationschef for Q8 Marie Schou Petersen.

Samarbejdet om gratis kaffe kører i første omgang som et forsøg frem til 31. oktober. Derefter evaluerer Q8 og GoMore i fællesskab resultaterne med henblik på et mere permanent kaffe-samarbejde.

Om GoMore:

  • Gomore.dk har 89.000 medlemmer, 1.000-1.500 dagligt oprettede lift og 5.000-8.000 daglige besøgende.
  • En almindelig weekend rejser 1.000-1.500 personer med GoMore.
  • Hjemmesiden blev lanceret i 2005, men har de seneste 1-2 år oplevet markant vækst. Inden for det seneste år er 40.000 nye medlemmer kommet til, og medlemstallet vokser med 5.000 om måneden.
  • GoMore har siden lancering sparet miljøet for 10.000 ton CO2.
  • GoMore er på grund af sit CO2-besparende koncept blevet nomineret til CO2-prisen ved CSR Awards 2013.

Gomore.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *