Spring til indhold

Påske Cookies

Påske cookies © Odense Marcipan A/S

 

Så er det påske og familien samles om påskebordet til hygge og frokost, her er et par opskrifter på lidt sødt til kaffen, når frokosten er overstået.

15 – 20 stk.

Ingredienser:

  • 150 g hvedemel
  • 75 g ODENSE Ren Rå Marcipan
  • 1/2 dl flormelis
  • 125 g smør
  • 1 æggeblomme
  • 200 g ODENSE Hvid chokolade
  • Glasur med frugtfarve
  • evt. ODENSE Mørk overtræk

Fremgangsmåde:

  1. Bland mel, revet marcipan og flormelis, smuldr smørret i blandingen og saml dejen med æggeblomme.
  2. Rul dejen ud og udstik små runde kager med et glas.
  3. Rul kagerne enkeltvis en anelse tyndere så de får facon som æg.
  4. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 190° C i 7-8 min.
  5. Afkøl på bagerist og overtræk med hvid chokolade.
  6. Pynt ”påskeæggene” med glasur og mørk overtræk. Eller lad børnenes fantasi få frit spil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *