Spring til indhold

Test af Zinzino

Zinzino © Kaffebloggen.dk

Nok om maskinen, nu til kaffen.

Zinzino sælger deres kaffe og the på abonnement, de tilbyder kaffe fra Rombouts, samt kaffe og the fra Malongo, kaffen bliver generelt kaldt for espresso og de har et utal af varianter, lige fra den milde variant næsten uden smag, til den bitre og sure, og nærmeste udrikkelige variant, selv foretrak jeg dem der var midt imellem, men jeg foretrækker en rigtig espresso, brygget af en god barista.

Denne type maskine passer bedre til et mindre firma, som er blevet træt af filterkaffe der har stået og varmet i et par timer, her får du friskbrygget kaffe hver gang.

Maskinen som jeg testede, blev leveret af Jegelskerkaffe.dk, deres hjemmeside er i skrivende stund ikke aktiv.

Sider: 1 2

3 tanker om “Test af Zinzino”

  1. Det var da en elendig anmeldelse? Hvad er det du har anmeldt omkring produktet? Det eneste du kommer med er lidt information omkring den. En anmeldelse bør være dybdegående, ellers er den såkaldte anmeldelse jo intet værd?

  2. Hej Kaffe Bloggen, selv er jeg stor fan af den seneste variant fra Zinzino, den der hedder Italien Style (ikke at forveksle med Gangnam Style) 🙂
    Lækker kraftig espresso med den let genkendelige Italianske brændte smag som sender mig direkte på en cafe i Rom.

    Fin Blog du har her, specielt synes jeg det er fedt når du holder øje med diverse ting der sker indenfor kaffe verdenen, som f.eks. den om 25år med kaffemik på Grøndland, hvilket jeg synes er lidt sjovt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *