Spring til indhold

Avokado til Morgenmad

Billede af -Rita-: https://pixabay.com/da/users/ritae-19628/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=5332878

Morgenmaden er dagens vigtigste måltid, og det er altid dejligt at starte dagen med noget sundt og lækkert. En opskrift, der har vundet stor popularitet på grund af dens enkelhed og smag, er avokado til morgenmad. Denne skål kombinerer den cremede rigdom af avokado med den hjertevarmende smag af æg og bacon. Det er den perfekte måde at få en god start på dagen med et skud af sunde fedtstoffer og proteiner. Lad os dykke ned i denne nemme opskrift på en fantastisk avokado morgenmads skål.

Ingredienser:

 • 1 Avokado (Medium/Stor)
 • 2 æg
 • 1 stykke kogt bacon
 • 1 spiseskefuld ost (gerne fedtfattig)
 • En knivspids salt

Instruktioner:

 1. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius.
 2. Skær avokadoen over på midten og fjern stenen.
 3. Brug en ske til at tage lidt af avokadoen ud, så ægget kan passe.
 4. Knæk ægget og tilsæt det til avokadoen. Drys med ost og en smule salt.
 5. Top med smuldret bacon.
 6. Bag i cirka 14 til 16 minutter.

Avokado til morgenmad er ikke kun lækker, men også fyldt med næring. Denne skål er fyldt med sunde fedtstoffer fra avokadoen, protein fra æggene og en smule ekstra smag fra bacon og ost. Den er også utroligt nem at lave, hvilket gør den perfekt til travle morgener. Så næste gang du ønsker at forkæle dig selv eller dine gæster med noget særligt til morgenmad, så prøv denne opskrift. Du vil ikke blive skuffet over den fyldige smag og de sunde fordele, den bringer til bordet. Bon appétit!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *