Spring til indhold

Tre Verdensmesterskaber i Kaffe kommer til World of Coffee Copenhagen 2024

Foto af Chevanon Photography: https://www.pexels.com/da-dk/foto/mad-kunst-kaffe-kop-302899/

Tilbage i juni har Specialty Coffee Association (SCA) annonceret World of Coffee Copenhagen 2024. Den prestigefyldte begivenhed vil finde sted på Bella Center København fra den 27. til 29. juni 2024 og vil være vært for de eftertragtede 2024 Verdensmesterskaber i Latte Art, Kaffe med Spiritus og Kafferistning. Denne udgave af World of Coffee vil blive afholdt samtidig med SCA’s årlige World of Coffee messer i Dubai den 21. til 23. januar 2024 samt den første World of Coffee i Busan, der er planlagt til den 1. til 4. maj 2024. Det er første gang, at SCA afholder hele tre globale World of Coffee messer i løbet af samme år.

København, verdenskendt som et kulturelt centrum, en bæredygtig metropol og en skattekiste af kunst, har også et voksende ry inden for specialkaffeverdenen. Byens innovative tilgang til forretning, teknologi, design og handel styrker dens position som en global frontløber, hvilket gør den til en ideel destination for kaffeentusiaster og fagfolk, der ønsker at deltage i Europas førende kaffemesse.

Yannis Apostolopoulos, CEO for SCA, udtaler om valget af København som værtsby i 2024:

“Den dynamiske hovedstad i Danmark, København, er destinationen for Europas førende kaffemesse i 2024. Byen, der er kendt som en global leder inden for kultur, livskvalitet, bæredygtighed og kunst, har også en raffineret specialkaffekultur samt en innovativ tilgang til erhvervsliv, teknologi, design og handel. World of Coffee Copenhagen tilføjer sig to andre nyligt annoncerede destinationer i World of Coffee 2024-kalenderen: Dubai, De Forenede Arabiske Emirater i januar 2024 og Busan, Korea i maj 2024, hvilket bidrager til World of Coffees globale rækkevidde og tilgængelighed.”

Bettina Reventlow-Mourier, Vicekonventdirektør i Københavns Kongresbureau, udtrykker byens glæde ved at være værtsby:

“Som en af verdens mest kaffedrikkende hovedstæder ser vi frem til at byde velkommen til World of Coffee og Verdensmesterskaberne i Kaffe i København næste år. Kaffe har længe været en integreret del af vores livsstil i Danmark, og på samme måde som vores gastronomiske oplevelser har bæredygtig innovation en fremtrædende rolle blandt de mange verdensklasse kaffebutikker, baristaer og risterier, der udgør Københavns blomstrende kaffekultur. Vi glæder os til at dele vores by med de mange deltagere og håber, at de vil blive inspireret under deres ophold.”

Gemma Strutt, Direktør for Kongresser og Store Arrangementer ved Bella Center København, tilføjer:

“Hos Bella Center København er vores stolthed at skabe betydningsfulde øjeblikke, og vi er begejstrede for at byde World of Coffee velkommen i 2024. Dette er en begivenhed, der samler specialkaffeindustrien, og kaffe er en central del af vores kultur for Ansvarlig Gæstfrihed. København vil fungere som den perfekte inspirerende destination for netværksaktiviteter og møder.”

For potentielle udstillere er der mulighed for at udtrykke interesse for at booke en stand på udstillingsområdet for World of Coffee Copenhagen ved at udfylde kontaktformularen på worldofcoffee.org/contact.

Registrering af deltagere forventes at åbne tidligt i 2024.

BWT water+more: Officiel Værtssponsor for World of Coffee 2024 i København

SCA er også stolt af at annoncere, at BWT water+more vil være den officielle værtssponsor for World of Coffee 2024 i København. Dette fortsætter det langvarige partnerskab mellem SCA, World of Coffee og BWT water+more. Dr. Frank Neuhausen, General Manager for BWT water+more, udtaler:

“World of Coffee Copenhagen 2024: En fantastisk by med et imponerende specialkaffefællesskab! Som værtssponsor for World of Coffee 2024 fortsætter vi stolt vores støtte til Specialty Coffee Association og alle dem, der arbejder inden for kaffeindustrien.”

BWT water+more vil igen sørge for det bedste vand til udstillerne under begivenheden. Som eksperter inden for international vandoptimering er BWT water+more i stand til at levere viden og praktiske løsninger til kaffefællesskabet på verdensplan.

Højdepunkter fra Showet: Verdensmesterskaberne i Kaffe i København

Verdensmesterskaberne i Kaffe (WCC) er årlige begivenheder, der kulminerer i lokale og regionale kvalifikationer, arrangeret af sanktionerede Konkurrenceorganer rundt om i verden. Forventede 96 deltagere vil konkurrere om titlen som verdensmester i tre færdighedsbaserede konkurrencer.

World Latte Art Championship

Denne konkurrence fremhæver kunstnerisk udtryk og udfordrer baristaen i en øjeblikkelig præstation. Baristaerne bedømmes ud fra visuelle egenskaber, kreativitet, identiske mønstre i par, kontrast i mønstre og samlet præstation.

World Coffee in Good Spirits Championship

Denne konkurrence fremmer innovative drikkeopskrifter, der fremviser kaffe og spiritus, og fokuserer på baristaens/mikseteknikerens mixologi-færdigheder.

World Coffee Roasting Championship

Deltagerne vurderes ud fra deres præstation med at udvikle en risteprofil, der bedst fremhæver de ønskede karakteristika ved kaffen, matchende denne profil, og på den ultimative kvalitet af de ristede kaffer.

Deltag personligt eller følg med på livestreamen og få mere information på wcc.coffee

Kilde:
https://worldcoffeeevents.org/three-world-coffee-championships-come-to-world-of-coffee-copenhagen-2024/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *