Spring til indhold

Hjemmelavede kaffe-ispinde – helt geniale i sommervarmen

Photo by Taryn Elliott: https://www.pexels.com/photo/photo-of-a-drink-with-a-popsicle-7688353/

I sommervarmen er dette bedre end alle de kaffedrikke du kan finde her på Kaffebloggen.dk 😉

Ingredienser:

  • 5 dl stærk brygget kaffe
  • 2,5 dl mælk
  • 50-60 g sukker
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • Isforme eller ispind
  • Valgfri ekstra ingredienser som chokoladestykker, karamel eller nødder til at tilføje tekstur og smag

Fremgangsmåde:

  1. Bland den bryggede kaffe, mælk, sukker og vaniljeekstrakt i en skål. Rør godt, indtil sukkeret er helt opløst.
  2. Hvis du vil tilføje ekstra ingredienser som chokolade eller karamel, kan du røre dem i blandingen på dette tidspunkt.
  3. Hæld forsigtigt kaffeblandingen i dine isforme eller små kopper. Sørg for at efterlade plads til ispindene.
  4. Placer ispindene midt i hver isform, så de står oprejst.
  5. Sæt isformene i fryseren og lad dem fryse i mindst 4-6 timer eller natten over, indtil de er helt frosne.
  6. Når iskaffen er frosset, kan du fjerne ispindene ved forsigtigt at løsne dem fra formene.
  7. Server dine hjemmelavede kaffe-ispinde direkte eller placer dem i fryseposer eller isbeholdere for at bevare friskheden.

Nu kan du nyde dine forfriskende og lækre kaffe-ispinde når som helst! Du kan også eksperimentere med forskellige smagstilsætninger som chokoladechips, karamelsovs eller hasselnødder for at skabe forskellige varianter af kaffe-ispinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *