Spring til indhold

Peter Larsen støtter en god sag

De ejer deres egen vindmølle, samarbejder med UNICEF for rent vand til verdens børn, var blandt de første til at sælge Fairtrade kaffe i Danmark, og så har de iværksat projekt “Genanvend Kaffegrums”, der arbejder på at indsamle kaffeaffald og rette fokus på alternative og miljørigtige anvendelsesmuligheder.

Peter Larsen Kaffe sælger kaffe med rimlig god samvittighed, og samvittigheden bliver kun styrket yderligere af deres samarbejde med Muskelsvindfonden, fra 2012 og 3 år frem er Peter Larsens Kaffe sponsor på Grøn Koncert samt Cirkus Summarum og hjælper dermed børn og voksne i Danmark med muskelsvind.

Familien og jeg har selv været en tur i Cirkus Summarum, hvor vi fik en kop kaffe og tog disse billeder.

Jeg kan klart anbefale børnefamilier at tage en tur i Cirkus Summarum, hvor man inden forestillingen kan bruge et par timer på legepladsen og nyde en kop kaffe 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *