Spring til indhold

Rasmus Gamrath ikke i finalen til WBC 2013

Rasmus Gamrath - screenshot fra worldbaristachampionship.com

 

World Barista Championship 2013 er i fuld gang i Melbourne, Australien og kører til og med på søndag den 26. maj, fra Danmark deltager Rasmus Gamrath, der til daglig er barrista hos The Coffee Collective.

I dag sluttede den første runde af konkurrencen  hvor alle deltagerene har haft mulighed for at imponere dommerne og læg billet ind på en af de 12 finale pladser.

Hos The Coffee Collective på Frederiksberg kan man følge konkurrencen på storskærm, og her fulgte flere af de ansatte og et par kaffeentusiaster spændt med, de 12 finalister blev råbt op, udbrudene blev højere og højere efterhånden som de 12 pladser blev besat, og da de første 11 finalister var offentliggjort blev der bidt negle, den sidste finaleplads gik til Matthew Perger fra Australien, skuffelsen var temmelig mærkbar hos kollektivisterne, men rygtet siger at Rasmus får en fest når han vender hjem til Frederiksberg.

Du kan følge WBC 2013 live på Livestream.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *