Spring til indhold

Tyrkisk instant kaffe fra Shazili

Tyrkisk instant kaffe © Kaffebloggen.dk

Jeg har lige været forbi en lokal „Bazar“ der ligger ved Borups Allé, bag Superbest, der fandt jeg denne tyrkiske kaffe fra Shazili, en æske med 10 stk. portionsbreve, 10 engangskopper og 10 trærørepinde.

Jeg har prøvet tyrkisk kaffe en enkelt gang i den hjemmelavet udgave, og det smagte så godt at jeg længe har tænkt på om jeg kunne gøre kunsten efter, men jeg har aldrig selv prøvet at lave det.

Så jeg blev glædelig overrasket over at man kan få det som instant kaffe, eller pulver kaffe som man også kalder den type kaffe.

Tyrkisk instant kaffe © Kaffebloggen.dk

Jeg troede at det ville være en nem og hurtig måde at få den samme smagsoplevelse med denne pulver kaffe, men desværre var det en ret kedelige oplevelse, kaffen var så hvinende sød at det kom til at smage kunstigt, og munden blev fyldt med meget fint malet kaffepulver der efterlod en tør smag og en fornemmelse af at man havde taget en tår af kaffefilteret.

Der findes sikkert flere måder at lave tyrkisk kaffe på, så det vil jeg give mig i kast med en anden god gang.

LINKS:
Shazili

2 tanker om “Tyrkisk instant kaffe fra Shazili”

  1. Hæhæ, okay jeg havde måske ikke udtrykt mig klart nok … men jeg hældte rent faktisk kogende vand på, som man plejer at gøre med instant kaffe.

    Men tak for tippet 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *