Spring til indhold

Nyhed fra Wilfa: Design-kaffebryggeren Svart Presisjon

Svart Presisjon © Wilfa

Jeg har modtaget den nedenstående pressemeddelelse, og jeg håber meget at jeg kan få mulighed for at lave en test af denne maskine, på et senere tidspunkt.

Pressemeddelelse:

Wilfa lancerer nu Svart Presisjon, en automatisk kaffebrygger i stilrent design, der vil ændre din måde at drikke kaffe på. Kaffebryggeren, der er udviklet i samarbejde med Designit og baristaverdensmester Tim Wendelboe, tager højde for både temperatur, kaffemængde og ekstrahering – kort sagt; alt hvad du behøver for at brygge den perfekte kop, hver gang!

Svart Presisjon © Wilfa

Wilfa Svart Presisjon er en banebrydende kaffebrygger på det danske marked. Fokus har først og fremmest været på, hvordan man laver verdens bedste kop kaffe, og Svart Presisjon har allerede vakt stor entusiasme internationalt; den smukke maskine har i disse dage fået den internationale iF Product Design Award 2013.

Skabt i samarbejde med eksperter

Svart Presisjon er lige så let at bruge, som en klassisk kaffebrygger, men når det kommer til teknologi og nøjagtighed, er der ingen, som matcher denne maskine. Flere elementer skal være tilstede for at kunne brygge god kaffe – blandt andet friskt vand og rigtig ekstrahering af kaffen (kontakttiden mellem kaffe og vand). Det danske firma Designit har sørget for, at designet ikke kun er stilrent og smukt, de har også, i samarbejde med den norske baristaverdensmester Tim Wendelboe, tænkt over, hvordan man skaber en kaffebrygger, der altid laver den perfekte kop kaffe.

Perfekt kaffe – hver gang Noget af det vigtigste er, at gamle kafferester ikke sidder tilbage i vandbeholderen, så den nybryggede kaffe kommer til at smage af gammel kaffe. Svart Presisjon har derfor en aftagelig vandbeholder, som aldrig kommer i kontakt med den færdigbyggede kaffe. Derudover skal bryggetemperaturen altid ligge et sted imellem 92° – 96˚ for at få mest mulig smag ud af kaffen, og kaffebryggeren sørger netop for, at vandet har den rigtige temperatur – fra første dråbe og gennem hele bryggetiden. Dette er Svart Presisjon alene om på markedet. Det, du oplever med denne kaffebrygger, er en mere balanceret smag uden bitterhed.

Wilfa Svart Presisjon fås i sort til 2.499 kr. og i aluminium til 2.999 kr.

Svart Presisjon er den anden kaffemaskine i Wilfa Svart-serien efter Svart Manuell, som blev lanceret i 2012.


Det er næsten for godt til at være sandt, men hvis det de skriver holder vand, så slår de nærmest alle konkurenter af banen.

Det er godt design, meget stilrent, så man må håbe at kvalitet og pris hænger sammen.

LINKS:

Wilfa

Nordic Coffee Culture

1 tanke om “Nyhed fra Wilfa: Design-kaffebryggeren Svart Presisjon”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *