Spring til indhold

Kollektivet har fået vokseværk

God filterkaffe © Kaffebloggen.dk

Jægersborggade var et godt udgangspunkt for The Coffee Collective, i hyggelige lokaler og som nabo til butikker med lige så interesant en profil, har kunderne altid kunnet følge kaffen fra grønne bønner til færdig drik, og det kan de stadigvæk i Jægersborggade, bare ikke så tit længere.

For nu har The Coffee Collective åbnet et nyt stort kafferisteri og Café på Frederiksberg, på Godthåbsvej 34b i en “gyde” skråt over for Axel Møllers Have, godt gemt bag stilladser og plastik åbnede de fredag den 15. juni deres nye hovedkvarter, med helt nyt interiør og maskiner.

The Coffee Collective har efterhånden en del Baristaer ansat der virklig går op i kaffe, ved dette års DM i Barista, scorede de både en første, anden og femte plads, i Cupping fik de anden, tredie, fjortende og femtende plads, og en fjerde plads i Latte art.

Så hvem ved, måske står der en Danmarksmester bag disken, næste gang du skal have en kop kaffe.

Links:

The Coffee Collective

SCAE – Specialty Coffee Association of Europe Danmark

1 tanke om “Kollektivet har fået vokseværk”

  1. Som en jyde der er rimelig kendt i København har jeg faktisk aldrig været i Jægersborggade. Jeg skal da helt sikkert forbi næste gang jeg er i København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *