Spring til indhold

Farm Mountain Kaffe

Pink Mountain © Kaffebloggen.dk

Det har lige været Fars Dag, og min kæreste fik den dejlige idé at købe en pose god kaffe til mig, som en Fars Dag gave fra hende og vores datter.

Kaffen fandt hun i en lokal butik der sælger god kaffe, the og chokolade, hun fortalte ekspedienten hvilken slags kaffe hun mente ville være den rette, og ekspedienten fandt frem til en kaffe fra Farm Mountain.

Kaffen hedder Pink Mountain og producenten beskriver den selv som en rigtig “tøse kaffe”, min kæreste indrømmer da også at det måske mere var hendes egen smag hun beskrev da hun var i butikken, det er jo altid godt at give en gave som man selv kan lide, og specielt når man selv skal være med til at nyde den 🙂

Farm Mountain Kaffe har til huse i Randers og de har en helt serie på cirka 24 kaffer, de er ikke Fairtrade eller UTZ certificeret, men de hjælper allivel kaffebønderne ved at have fokus på 3 af UN’s Millennium Mål 2015 (klik på linket for mere information).

Tilbage til selve kaffen, Pink Mountain er Bududa Arabica AA og A, fra Mount Elgon i Uganda, på etiketten er der, ifølge Farm Mountain, et billed af en pigerne der gik og høstede denne kaffe, hendes navn er Mrs. Jane Walumoli.

Mrs. Jane Walumoli © Kaffebloggen.dk

En god kaffe der er mild og behaglig, lidt cremet med en god balance i sød og syrlighed.

Det er desværre svært at få øje på en snert af vanilie og toner af chokolade, som ellers er beskrevet på etiketten.

Jeg har fået lyst at prøve mere kaffe fra Farm Mountain, en anden gang kunne jeg godt tænke mig at prøve deres After Dinner kaffe 🙂

LINKS:

Farm Mountain Kaffe

1 tanke om “Farm Mountain Kaffe”

  1. Pingback: En kaffegave fra hjertet » Kaffebloggen – en blog om kaffe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *