Spring til indhold

Nescafé Original 3in1

Nescafé Original 3in1 (C) Kaffebloggen.dk

Nescafé reklamere i øjeblikket for deres nye tidsbesparende produkt, Nescafé Original 3in1 som er et mix af instant kaffe, pulverfløde og sukker.

Rent personligt syntes jeg ikke at kaffe med mælk og sukker har noget som helst med kaffe at gøre, og ”Original 3in1” er et rigtigt godt eksempel på dette.

Den smager simpelthen ikke af kaffe, nærmere af billig karamel, og så er den skrigende sød, to slurke var rigeligt for mig.

Hvis man ikke har tid til en god kop kaffe hvor man selv hælder mælk og sukker i, hvis man altså har behov for det, så skal man hellere lade være!

5 tanker om “Nescafé Original 3in1”

 1. Haha du har ret – jeg tror de har udviklet produktet for at komme op med en nem og hurtig instant kaffe løsning til de personer der IKKE har lært at drikke rigtig sort kaffe som de burde 😉

 2. Jeg har lige fundet ud af hvad de har puttet i:

  Ingredienser:
  Sukker (52%), Pulverfløde (38%) (glukosesirup, Hydrogeneret vegetabilsk olie, skummetmælkspulver, Surhedsregulerende midler (E340, E451, E452, E331) Mælk Proteiner, vegetabilsk fedt, emulgatorer (E471, E472e), Aromaer, antiklumpningsmiddel (E551), Stabilisator (E339), salt), Instant kaffe (10%).

  10% “kaffe”, det er helt klart et produkt til folk der ikke kan lide kaffe!

 3. Det må man sige.. Alle de e-numre kan ikke være særlig sunde for systemet. Det var da helt vildt at det der er ingredienserne.

  Jeg tager en normal brygget kop kaffe any time! 😉

 4. Jeg skal ærligt indrømme at jeg ikke aner om de stadig forhandles i danske butikker, men måske i de større supermarkeder, f.eks. Bilka, Kvickly eller Superbest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *