Spring til indhold

Coffee Collective i Jægersborggade

En kold men solrig vinterdag gik turen til Jægersborggade på Nørrebro, hvor jeg sammen med kæresten besøgte The Coffee Collective for at få en god kop kaffe, og snuse lidt til butikkerne i gaden.

Vi fik begge to en kop kaffe brygget på en Aeropress med bønner fra Kieni, Nyeri, Kenya, som havde en blød fyldig bæragtig smag, mild og uden at være bitter.

Det var en rigtig god kaffe, og næste gang vil jeg glæde mig til at prøve en kop af deres Guatemala kaffe, da den måske passer bedre til mine smagsløg og måske er mindre frugtagtig.

Det er en lille arbejdende butik med eget risteri, et åben rum, hvor du kan følge med i kafferistningen på tæt hold, dufte bønnerne, og følge med mens baristaen laver din kaffe eller espresso drink.

Indretningen er lys og enkel, og man kan få en god snak med baristaen om deres kaffer og bryggemetoder.

Man kan sidde ved vinduet og nyde sin kaffe, eller i baglokalet hvor der er cirka fire små borde, og er vejret til det kan man også vælge at trække udenfor, hvor man kan benytte deres borde og bænke.

Caféen er lidt lille, men det er måske også en del af charmen ved mange af de små butikker der ligger i Jægersborggade.

Kaffen kan selvfølgelig købes to go eller to stay, og man kan også vælge at købe en pose bønner med hjem og brygge den selv.

Jægersborggade er i det hele taget blevet en gade der er et besøg værd med de mange spændende og interessante butikker, heriblandt Grød, Karamelleriet, Ro chokolade og Meyers Bageri.

Vi kunne da heller ikke stå for fristelsen til at tage noget med hjem fra Meyers bageri, så var der lidt til aftenkaffen 🙂

The Coffee Collective
Jægersborggade 10
2200 København N

thecoffeecollective.dk

1 tanke om “Coffee Collective i Jægersborggade”

  1. Så lige du havde taget et billede af en Aeropress? Har læst meget om dem, men har endnu aldrig selv fået smagt en kop kaffe fra en Aeropress. En veninde har fortalt at kaffen skulle være ret gennemsigtig ligesom te?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *