Spring til indhold

Olivers på Frederiksberg

Olivers, Frederiksberg Allé © Kaffebloggen.dk

Mens vejret var til det, havde jeg fornøjelsen at besøge en af Frederiksberg gode caféer, nemlig Olivers på Frederiksberg Allé. Her nød jeg en espresso i en af de mange udendørs sofaer på en rolig sommer formiddag.

En god espresso, dog en smule for bitter, men til 20 kroner og med de dejlige omgivelser, så er det bestemt et sted jeg vil besøge igen.

Det er muligt at sidde indendørs, hvis vejret ikke tillader andet, men der er ikke megen plads, desværre.

Jeg nåede kun en espresso, så jeg kan ikke udtale mig om maden eller andre kaffedrikke, men hvis jeg skulle måle stedet ud fra espressoen, betjening og omgivelserne/indretningen, så vil jeg give Olivers 4 ud af 6.

Olivers
Frederiksberg Allé 69
1820 Frederiksberg

 

1 tanke om “Olivers på Frederiksberg”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *