Spring til indhold

Forsikrer sin tunge for 80 mio. kr.

Gennaro Pelliccia

Supermodellen Heidi Klum har forsikret sine ben for 12 millioner kroner. Men det er nærmest småpenge for kaffesmager Gennaro Pelliccia, der netop har forsikret sin tunge for 10 millioner pund. Det svarer til godt 80 millioner danske kroner. Pengene kommer til udbetaling, hvis Pelliccias tunge bliver ”permanent” skadet. Altså ikke, hvis han blot brænder sig en smule på en cappuccino.

”Smagsevnen for en kaffespecialist er lige så vigtigt som stemmen for en sanger eller benene for en supermodel, og dette er en af de største enkeltforsikringer for en person nogensinde,” siger en talsmand for det anerkendte britiske selskab Lloyds of London, der står bag forsikringen.

Gennaro Pelliccia arbejder som chefkaffesmager for kaffekæden Costa Coffee, der alene i Storbritannien har cirka 760 forretninger. Alle sendinger kaffe bliver på forhånd testet af Pelliccia.

”Jeg skal smage både godt og skidt for at holde balance i smagen. Jeg smager nok omkring 100 forskellige kopper kaffe om ugen,” siger Gennaro Pelliccia, ifølge BBC.

TV-stationen fik også mesteren til at teste den lokale kaffe fra en automat i nyhedsstudiet i BBC.

”Jeg skal være helt ærlig. Den er faktisk ikke dårlig. Den har en god smag af lidt brombær. Meget kaffe er faktisk bedst, når det er nedkølet, så kommer smagen tydeligere frem. Og den her ville jeg nok drikke nedkølet,” siger han.

Læs mere om Costa Coffee på deres hjemmeside.

Kilde: jp.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *