Espresso macchiatoaf tvebak3. september 201521. juli 20161 kommentarEspresso og en lille smule varm mælk. Varm en smule mælk til 65 grader og hæld den i espressoen. Del detFacebookTwitterLinkedInPinterestEmailPrintTags:Brygningespressomacchiatoopskrift 1 tanke om “Espresso macchiato” Brian 5. april 2021 kl. 12:50 Prøv at lave den med denne fantastisk espressoblend fra Nørre Snede Kafferisteri. Super lækre noter af mørk chokolade: https://www.noerresnedekafferisteri.dk/espresso-blend-nr-2-aftensol Skriv et svarDin e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Navn * E-mail * Websted Kommentar * Gem mit navn, mail og websted i denne browser til næste gang jeg kommenterer. Ja, jeg ønsker at modtage Kaffebloggens nyhedsbrev. Notify me of follow-up comments by email. Notify me of new posts by email. Δ
Brian 5. april 2021 kl. 12:50 Prøv at lave den med denne fantastisk espressoblend fra Nørre Snede Kafferisteri. Super lækre noter af mørk chokolade: https://www.noerresnedekafferisteri.dk/espresso-blend-nr-2-aftensol
Prøv at lave den med denne fantastisk espressoblend fra Nørre Snede Kafferisteri. Super lækre noter af mørk chokolade:
https://www.noerresnedekafferisteri.dk/espresso-blend-nr-2-aftensol