Spring til indhold

Det mest julehyggedet konditori i København

  • af
Konditori Antoinette i julehumør © Kaffebloggen.dk

Jeg har tror nok jeg har fundet cafeen med mest julehygge, i indre København om ikke andet, i min jagt på julegaver forleden dag, kom jeg tilfældigvis forbi Konditori Antoinette da jeg tog en smutvej gennem Pilestræde.

Konditori Antoinette fik en 2. plads for “Bagt Tærte”, og en 3. plads for “Tørkage” ved “Danmarks bedste brød og kager 2013”, arrangeret af brancheorganisationen Bager- og Konditormestre i Danmark (BKD), hvor der var tilmeldt i alt 339 brød og kager, og de har også vundet priser tidligere og ved andre konkurrencer, tjek eventuelt deres blog. (

Indehaver Allan Andersen går meget op i de rene råvare, ingen e-numre og ingen industrielle produkter, her er det ægte håndværk og nyfortolkninger af klassiske konditorkager.

Konditoriet beskriver sig selv således, “Konditori Antoinette er en oase i hjertet af København nær Kongens Nytorv. Konditoriet ligger i en hyggelig passage mellem Strøget og Grønnegade lidt væk fra byens gøgl og larmende mennesker. Her kan man for en stund nyde en kage hentet direkte fra himmelen og drysset med stjernestøv, serveret med udsøgt kaffe og andre drikkevarer. Caféen tilbyder desuden friskbagt morgenbrød, brunch, sandwich, afternoon tea og meget andet”.

Hyggeligt det er der i hvert fald, og jeg håber snart at kunne lægge vejen forbi igen, når juletravlheden har lagt sig.

LINKS:

Konditori Antoinette

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *