Spring til indhold

Baresso Coffee – Falkoner Allé

  • af

Så har jeg været forbi den nyåbnet Baresso på Falkoner Allé, jeg nåede det desværre ikke på åbningsdagen den 26. november, men nu har jeg været der, jeg kom, jeg smagte og jeg gik mellemfornøjet ud i regnen (det regnede den dag jeg var forbi).

Jeg valgte en Dagens kaffe med croissant, som er et “morgen” tilbud de har hver dag til kl. 11:59, Kaffen, der blev langet over disken i et lille krus med overdimensioneret hank, var lidt for bitter til min smag, Croissanten var tør, hvilket jeg faktisk godt kunne se på de lyse striber, men jeg lod det komme an på en prøve.

Men ellers er der en hyggelig atmosfære, en hurtig og høflig betjening, et okay lille afbræk fra regnen udenfor.

Men okay, er bare ikke godt nok, studiner som baristaer og tørre croissanter tiltrækker måske en del kaffe tørstige, men er det målet for Baresso?

Da Felix Smith besøgte Baressos ejer og grundlægger, Kenneth Luciani, forklarede han ellers at han savnede en kvalitets kaffekæde i Danmark, efter 19 år i udlandet, Baresso er blevet til en kaffekæde med stor succes, og de kan sikkert blive ved med at udvide.

Men personligt savner jeg kvaliteten.

Baresso Coffee – Falkoner Allé
Falkoner Allé 26B

2000 Frederiksberg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *