Spring til indhold

Grønlands største kaffemik

  • af

Kaffebloggen har modtaget en pressemeddelelse:

I næste uge bliver det lidt mere spændende at rejse i Grønland. Mittarfeqarfiit afholder nemlig sit 25-års jubilæum, og derfor bydes der på kaffe, småkager, saft og balloner i alle Mittarfeqarfiits lufthavne over hele landet. Alle rejsende og gæster i lufthavnene er velkomne.

Fest for hele landet

Mittarfeqarfiit regner med at hælde kaffe i ikke mindre end 40.000 kopper i løbet af ugen, og det kvalificerer til at blive kaldt Grønlands største kaffemik nogensinde. Der er også meget at fejre. Fejringen af Mittarfeqarfiits 25-års dag sker nemlig præcist samtidig med 85-års dagen for den første flylanding i Grønland. Det skete d. 19. august 1928 da Bert Hassel og Parker Cramer i deres Stinson SM-1 forsøger at flyve fra Illinois i USA til Stockholm med stop i Grønland. Dårligt vejr tvinger flyet ned ca. 150 km. fra Kangerlussuaq.

Sider: 1 2 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *