Spring til indhold

Når kaffeekspertise møder gastronomi

  • af
© lionel deriaz, all use worldwide

Kaffebloggen har modtaget en pressemeddelelse:

Efter en succesfuld lancering af Crealto til vores privatkunder i 2012, introduceres Crealto nu som en Limited Edition Grand Cru til Nespressos erhvervskunder.

Crealto, en Grand Cru fra Nespresso, der er inspireret af gastronomi på højt plan, lanceres nu i en begrænset periode til Nespressos erhvervskunder. Denne Limited Edition vil kunne nydes af firmaer landet over, men også kaffeelskende forbrugere vil kunne opleve denne karakteristiske kapsel på hoteller, restauranter og cafeer.

Crealto er udviklet af Nespressos kaffeekspert Alexis Rodriques i samarbejde med Michelinkok Muro Colagrecos anvendelse af en langvarig ristningsteknik ved lav temperatur. Ved at forene de kreative styrker fra begge områder af ekspertise, afslører Crealto ristet noter og en overraskende rundhed.

Crealto er en kaffe med høj intensitet og er produceret udelukkende af vaskede Arabica bønner. Crealto nydes allerbedst i sin reneste form, som en espresso. Men prøv alligevel at tilsætte lidt mælk, for eksempel tilberedt som en Cappuccino eller Caffe Latte, hvilket frembringer smagsnuancer af vilde nødder.

Mauro Colagrecos innovative brug af ingredienser og brugen af langvarig ristning ved lav temperatur, inspirerede Alexis Rodigues til at bruge Arabica kaffer fra Syd- og Centralamerika og Indonesien – kaffevarianter der understøtter den langvarige ristning uden at blive overristet.

Navnet Crealto er en sammentrækning af “Createur” og “Alto”, hvilket refererer til alta cucina (gastronomi på højt plan).

Crealto er en Limited Edition og kan derfor kun købes i en begrænset periode. Crealto er tilgængelig fra september 2013 hos Nespresso Business Solutions online på www.nespresso.com/pro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.