Spring til indhold

The er super sundt

  • af

Alt det gode i theen

At the er sundt, er ikke blot et salgstrick for de mange udbydere af the. The indeholder nemlig en lang række sunde stoffer, som kan virke forebyggende hos mange mennesker.

Grøn the har i adskillelige år været kendt for sine helsegivende egenskaber og inden for de seneste 20 år er der blevet forsket en del i denne type the. Nogle forskere hævder, at mange af stofferne som theen indeholder, kan være med til at bekæmpe en bred vifte af sygdomme. Dog er der kun tale om forskning, som ikke nødvendigvis er det samme som fakta. Det betyder endvidere, at en del af de stoffer som theen indeholder, kan have en gavnlig effekt hos nogle mennesker, mens de har en anden virkning på andre mennesker.

Man ved dog, at både sort, grøn, hvid, oolong og roiboos-the indeholder antioxidanter, som stammer fra de planter, theen er produceret af. Når vi mennesker indtager antioxidanter, forstærker vi vores egne cellers antioxidant-effekt. Antioxidanter kan blandt andet være vitaminer, mineraler og andre stoffer som findes i frugt og grønt.

De forskellige antioxidanter virker på forskellig måde og de vigtigste og mest kendte er C-vitamin og E-vitamin. I den forbindelse er det dog vigtigt at understrege, at du ikke kun skal drikke the, fordi det er sundt. Nyd den fordi den smagsmæssigt har noget at byde på og opfat theens sunde egenskaber som en bonus.

Sider: 1 2 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *