Spring til indhold

The er super sundt

  • af

Gæsteindlæg fra Vinterfryd.dk

Inden for de seneste år er det blevet meget populært at drikke the, men hvorfor egentlig?

Det kan der nævnes mange grunde til og én af dem er helt sikkert den grønne bølge og vores øgede fokus på sundhed. Politikerne taler om det, medierne taler om det, ja stort set alle taler om, hvor vigtigt sundhed er.

Én af theens positive egenskaber er netop, at den er sund og helsegivende. Derudover findes der et hav af forskellige smagsvarianter, hvilket gør, at man hele tiden kan tilfredsstille sine smagsløg ved at afprøve nye theblandinger.

En anden grund til at the er blevet så trendy, er at vi i en travl og stresset hverdag, har brug for at pleje vores sjæl og finde indre ro og balance. Theen giver os netop mulighed for at komme væk fra den travle hverdag, hvor vi kan fordybe os og filosofere over livet.

Sider: 1 2 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.