Spring til indhold

Kaffe og kage på mobilen

© Sendentanke.dk

Kaffebloggen har modtaget en pressemeddelelse:

Sendentanke.dk, Danmarks nyeste formidler af gaver og gavekort via mobilen gør det muligt for danskerne fra i dag, at sende en kop kaffe og kage. Det er nyt og nemt.

Danskerne elsker kaffe! Faktum er, at danskerne gennemsnitlig drikker fire kopper kaffe om dagen, hvilket svarer til over 20 millioner kopper kaffe om dagen. Dette gør, at Danmark er blandt de mest kaffedrikkende nationer i verden. Kaffen er blevet populær som aldrig før. Antallet af caféer og kaffebarer, hvor kaffen er i centrum har aldrig været større.

Kender du én der er kaffetørstig?

1. Man sender en hilsen på www.sendenkaffe.dk
2. Udfylder modtagers mobilnummer, skriver en personlig hilsen og betaler nemt med kreditkort.
3. Gaven leveres på få sekunder til modtagers mobiltelefon.

“At sende en gave via mobilen tager under 1 minut og det er glæden ved at give, der gør vi har succes. Vi bemærker også at butikkerne er yderst tilfredse, da de fleste kunder ofte køber et ekstra produkt. Det kan vi se hos vores andre partnere Interflora, Wunderwear og Just-Eat”, udtaler Adm. direktør Rune Poulsen fra www.sendentanke.dk.

Kong Kaffe har 8 butikker i Danmark og kaffen bliver lavet og serveret med Kong Kaffe’s forkærlighed for kvalitet, passion, god smag og friske råvarer – en kop kaffe som er en konge værdig.

“The Spot Family / Kong Kaffe har valgt at være med på gavekonceptet fra Sendentanke.dk og det understøtter vores interesse for at tilbyde noget særligt, til vores tilfredse kunder. Vi forsøger at efterleve, at det skal være en særlig oplevelse at komme forbi vores kaffebarer i Danmark og et personligt gavekort skaber glæde” udtaler Marketingassistenten Charlotte Bøgeholm fra The Spot Family som står bag Kong Kaffe kæden.

Om Sendentanke.dk

Sendentanke.dk blev lanceret i april 2012 i Danmark, og gør det muligt for danskerne at glæde og overraske dem som man holder af, via mobilen. Sendentanke.dk som i udlandet hedder Huuray! samarbejder med større nationale brands som Just-Eat, Nordisk Film, Miinto.dk, Interflora, Wunderwear, Comedy Zoo, Boozt.com, Saxo.com m.f Huuray! er repræsenteret i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Frankrig og flere lande er på vej.

LINKS:

Sendentanke.dk

Kong Kaffe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *