Spring til indhold

Nyhed fra Wilfa: Design-kaffebryggeren Svart Presisjon

Svart Presisjon © Wilfa

Jeg har modtaget den nedenstående pressemeddelelse, og jeg håber meget at jeg kan få mulighed for at lave en test af denne maskine, på et senere tidspunkt.

Pressemeddelelse:

Wilfa lancerer nu Svart Presisjon, en automatisk kaffebrygger i stilrent design, der vil ændre din måde at drikke kaffe på. Kaffebryggeren, der er udviklet i samarbejde med Designit og baristaverdensmester Tim Wendelboe, tager højde for både temperatur, kaffemængde og ekstrahering – kort sagt; alt hvad du behøver for at brygge den perfekte kop, hver gang!

Svart Presisjon © Wilfa

Wilfa Svart Presisjon er en banebrydende kaffebrygger på det danske marked. Fokus har først og fremmest været på, hvordan man laver verdens bedste kop kaffe, og Svart Presisjon har allerede vakt stor entusiasme internationalt; den smukke maskine har i disse dage fået den internationale iF Product Design Award 2013.

Sider: 1 2

1 tanke om “Nyhed fra Wilfa: Design-kaffebryggeren Svart Presisjon”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *