Spring til indhold

Café med hjemmebag

Gevalia 1853 på stempelkande © Kaffebloggen.dk

Café Misty i Vang på Bornholm, var en glædelig overraskelse efter en lang dag rundt på øen, vi skulle egentlig have en is, men duften af kaffe og hjemmebagt rabarbertærte, fik os hurtigt på andre tanker.

Den velduftene kaffe viste sig at være hel bønne Gevalia 1853, som blev kværnet og brygget på stempelkande, ikke en kaffe med store kvaliteter, men den smagte nu meget godt den eftermiddag.

Rabarbertærten blev servet med soft-ice og flødeskum, og vi nød hver mundfuld, rart med en café der bager selv!

Café Mistys ejer, Jette Jantzen, er den tidligere indehaver af Restaurant Le Port, som ligger længere op vejen (bakken), som hun drev i 36 år,  i dag er det hendes søn og svigerdatter, Gabriela og Kim Jantzen, der driver restauranten videre, med retter fra det danske og franske køkken.

LINKS:

Vang, Bornholm

Restaurant Le Port

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *