Squash-krydderkageaf tvebak4. maj 201225. september 2015Ingredienser 3 æg 340 g. sukker 350 g. mel 1/4 tsk bagepulver 2 tsk natron 1 tsk salt 2 tsk vanillesukker 3 tsk stødt kanel 2 tsk stødt ingefær 2 tsk stødt nellike 1/2 tsk revet muskat 2 dl olie (rasp) 5 dl groftrevet squash Del dette:FacebookTwitterLinkedInPinterestE-mailUdskrivPages: 1 2 3Tags:krydderkagesquashkagesødt til kaffen Skriv et svar Annuller svarDin e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Kommentar Navn * E-mail * Websted Gem mit navn, mail og websted i denne browser til næste gang jeg kommenterer. Ja, jeg ønsker at modtage Kaffebloggens nyhedsbrev. Informer mig om nye kommentarer via e-mail. Giv besked om nye indlæg via e-mail.