Spring til indhold

Påskeæg med hyldeblomst

Påskeæg med hyldeblomst © Odense Marcipan A/S

Så er det påske og familien samles om påskebordet til hygge og frokost, her er et par opskrifter på lidt sødt til kaffen, når frokosten er overstået.

ca. 15 æg

Ingredienser:

  • 300 g ODENSE Ren Rå Marcipan
  • 1/4 dl konc. hyldeblomstdrik
  • Flormelis
  • ODENSE Hvid Chokolade til overtræk
  • Pynt: Farvet glasur og krymmel

Fremgangsmåde:

  1. Ælt marcipanen sammen med hyldeblomstdrik og lidt flormelis.
  2. Del marcipanen i 15 lige store stykker og tril til små æg.
  3. Overtræk med smeltet hvid chokolade, afkøl og pynt med dekorationsglasur og krymmel efter fri påskefantasi.

Kilde: Odense Marcipan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *