Så er det påske og familien samles om påskebordet til hygge og frokost, her er et par opskrifter på lidt sødt til kaffen, når frokosten er overstået:
Påskeæg med hyldeblomst
ca. 15 æg
300 g ODENSE Ren Rå Marcipan
1/4 dl konc. hyldeblomstdrik
ODENSE Hvid Chokolade til overtræk
Pynt: Farvet glasur og krymmel
Ælt marcipanen sammen med hyldeblomstdrik og lidt flormelis.
Del marcipanen i 15 lige store stykker og tril til små æg. Overtræk med smeltet hvid chokolade, afkøl og pynt med dekorationsglasur og krymmel efter fri påskefantasi.
Læs mere …
Påske Cookies
15 – 20 stk.
150 g hvedemel
75 g ODENSE Ren Rå Marcipan
1/2 dl flormelis
125 g smør
1 æggeblomme
200 g ODENSE Hvid chokolade
Glasur med frugtfarve
evt. ODENSE Mørk overtræk
Bland mel, revet marcipan og flormelis, smuldr smørret i blandingen og saml dejen med æggeblomme.
Rul dejen ud og udstik små runde kager med et glas. Rul kagerne enkeltvis en anelse tyndere så de får facon som æg. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 190° C i 7-8 min.
Afkøl på bagerist og overtræk med hvid chokolade.
Pynt ”påskeæggene” med glasur og mørk overtræk. Lad børnenes fantasi få frit spil.
Kilde: Odense Marcipan