Spring til indhold

Mail fra Zoègas

ZOÉGAS logo © ZOÉGAS

Jeg har modtaget  en mail fra Zoègas, de vil gerne have mig til at smage på nogle nye kaffer.

Jeg syntes også I skal have mulighed for at læse hvad de skriver, så værsgo:


Kære Kaffebloggen,

 

Jeg håber du er kommet godt ind i det nye år.

Jeg skriver til dig på vegne af Nestlé ZOÈGAS. Vi har læst din blog og finder den meget interessant og vedrørende, idet du blogger om hverdagen og lækre ting til hverdagslivet. Derfor tænkte vi, at du kunne have lyst til at prøvesmage den nye mørkristede luksuskaffe ZOÉGAS.

ZOÉGAS kaffe er kort sagt en mørkristet kaffe af højeste kvalitet. Dette betyder, at den indeholder mindre syre end traditionel mellemristet kaffe.

Mørkristning gør, at kaffen beholder sin fyldige og gode smag, også selvom man bruger mælk i kaffen.

ZOÉGAS kaffeblandinger fås i forskellige varianter – filterkafferne ZOÉGAS IMPREZIÓN og ZOÉGAS ESPEZIALE, samt ZOÉGAS PREZZINI til stempelkande.

Vi vil meget gerne sende dig en prøve på disse tre varianter, så du selv kan afprøve kaffen og smage om du synes, den er lige så god, som vi synes.

Hvis du er interesseret i at modtage kaffen, må du meget gerne sende mig dine adresse- og kontaktoplysninger, så jeg kan sende dig en prøve.

Hvis du har nogle spørgsmål eller mangler noget materiale må du endelig kontakte mig via nedenstående kontaktoplysninger.

Mange venlige hilsner

Dreyer+Kvetny


Dreyer & Kvetny er Nestlé Zoègas reklame bureau.

 

Men fint nok, jeg har sendt min adresse til dem og modtaget en pakke med de tre 500 grams pakker.

Jeg har fået smagt på Zoégas Prezzini, der er malet specielt til stempelkander, og en anmeldelse kommer senere.

Men de andre to, Zoégas Imprezión og Zoégas Espeziale, er malet til filterkaffe og her melder der sig et problem.

Jeg har aldrig ejet en kaffemaskine eller bare en kaffetragt, jeg drikker kun filterkaffe når jeg ikke er hjemme, derhjemme foretrækker jeg en god kop kaffe lavet med omhu og nyder at sidde og nyde den, derfor har jeg kun stempelkander.

Til gengæld har jeg dem i flere størrelser, jeg har endda Bodums lille Travel Press, så jeg kan nyde stempelkaffe på farten, jeg har også to størrelser espressokander, men INGEN kaffemaskine!

Så en test af de 2 sidste kaffer, må vente lidt, til jeg får mulighed for at teste på en eller andens kaffemaskine.

Hvis der er et firma, der gerne vil have testet og anmeldt deres kaffemaskiner … så er de velkomne til at kontakte mig her 🙂

Link til Nestlé

Bodum Travel Press

5 tanker om “Mail fra Zoègas”

 1. Henrik M. Sørensen

  Har set, at ZOEGA kommer til DK.
  Herligt, men prisen er for høj.

  ZOEGA har kunne købes i Helsingør til ca 40,-
  Sidst jeg købte en ZOEGA i DK var i Gilleje; 45,- (3 års siden)

  Jeg tager ofte til Sverige , Hälsingborg, for at handle og tager altid 5-6 pk ZOEGA med hjem.

  Jeg anbefaler Grøn ZOEGA (skåneristet) og Mollbergs ZOEGA.

  De er drøje i brug, kan være svær, at dosere; brug en ske mindre end normalt.
  For stærk ZOEGA smager ikke godt, for bitter.

  MVH
  Henrik

 2. Hej

  Jeg ser frem imod at kunne købe Zoegas kaffe i Danmark/Aarhus. Jeg har lige taget det sidste af den pakke Zoega Blue Java, som jeg købte sidst jeg var i Sverige i januar, og det ærger mig meget at jeg ikke ku købe mere med. F.eks havde de en “Jubileums blandning” som jeg selvfølgelig sku ha købt. Men da jeg syntes jeg kun havde plads for en pakke, så ville jeg vælge et sikkert kort.

  På det svenske marked findes:
  Mezzo er Zoegas mellemristede, men har lidt typisk Zoega smag.
  Colombia er en lille tand mørkere og
  Blue Java og
  Eztanzia er så yderlige en tand mørkere, og derefter kommer
  Dark Temptation og
  Hazienda, som vel er Zoegas mørkt ristede.
  Intenzo og Presso Gentile er en tand mørkere.
  Skånerost, Presso og
  Mollbergs er så endnu en tand mørkere, hvoraf Mollbergs er meget mindre syrlig.
  Forza er så den rigtigt mørke.

  Det er kun Presso og Presso Gentile som er for stempelkande, og jeg formoder at det er Zoégas Presso som modsvarer Zoégas Prezzini i Danmark.

  Jeg vil så gætte på at Intenzo i danmark modsvarer Zoégas Imprezión, de har samme gule farve.
  Og så gætter jeg på at Mollbergs modsvarer Zoégas Espeziale, de de har lignende rød farve.

  Så mit gæt er at Imprezión er ret mørkristet mens Imprezión og Prezzini er meget mørkristede.

  Tilbudspris (uge 11 2011) på 45 DKK lyder ikke så billigt når normalpris i Sverige er ca 47 SEK. D.v.s. det bliver ca 20 % dyrere i Danmark 🙁

  Er der nogen der ved hvor man kan købe Löfbergs kaffe, helst mellanmörk, i Danmark/Aarhus?

 3. jeg har drukke den grønne zoega i mange år er en kaffe søster ha da jeg boe i jylland taget til helsingør for at tage færgen over bare for at få så mange pakker jeg kunne slebe med toget nu har jeg hørt man kunne købe dem i danmark men ak en pris og desvære ikke den grønne og tænker osse på netto som kun forhandler dem i sverig nu men stadigvæk ikke den grønne i danmark mærklig og nu kan man heller ikke købe dem om bor på færge mere surt sååå nu har jeg kun 2 pk retur skal man virklig til at skifte mærke vil da blive ked af det da den kaffe har fulgt mig i mange år vh karin

 4. Ja, kan virkelig godt lide Zoega’s kaffe og især den grønne – det undrer mig, at man ikke kan købe den her i Danmark.
  Irma har den røde (Möllbergs blanding) og den gule og orange – håber de med tiden får den grønne også. Er enig i at prisen er lidt for høj – ind i mellem har Netto tilbud på den røde, gule og orange Zoega’s til 35 kr./stk.. – og så er jeg glad! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *