Spring til indhold

Dansk barista blev nr. 14 ved WBC

 

Fra Mortens blogAlt tegnede lyst for den 21-årige Morten Vestenaa – et stort baristatalent fra Sigfreds Kaffebar i Århus.

Trods kun lidt erfaring i branchen vandt han for nylig danmarksmesterskaberne for baristaer og kvalificerede sig til at konkurrere mod 51 andre kaffebryggere fra alle egne af kloden til World Barista Championship (WBC).

Lørdag klokken 17.36 dansk tid gik han på scenen for at brygge tre slags kaffe i Atlanta, USA, hvor bookmakerne havde seedet ham til en andenplads. De høje forventninger skyldtes primært, at danskere har stået øverst på skamlen fire gange siden mesterskabene begyndte i 2000.

Men Morten Vestenaa blev nummer 14 og kvalificerede sig dermed ikke til finalen

Læs “Dansk barista ramt af nerver til VM”.

Læs Morten Vestenaas egen blog.

1 tanke om “Dansk barista blev nr. 14 ved WBC”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.