Café Cioccolatoaf tvebak13. marts 200919. september 20151 kommentar1 kop espresso 1 dl. mælk 1/4 dl. piskefløde cirka 25 gram mørk chokolade. Varm mælken op til 65 grader og kom chokoladen i så den smelter under omrøring. Bryg espressoen heri. Pisk piskefløden og top op med denne. Drys med revet chokolade. Del detFacebookTwitterLinkedInPinterestEmailPrintTags:Brygningcafé cioccolatochokoladeespressokaffekaffedrikopskrift 1 tanke om “Café Cioccolato” cafe 25. marts 2009 kl. 09:48 Mums den Café Cioccolato ser lækker ud. Skriv et svarDin e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Navn * E-mail * Websted Kommentar * Gem mit navn, mail og websted i denne browser til næste gang jeg kommenterer. Ja, jeg ønsker at modtage Kaffebloggens nyhedsbrev. Notify me of follow-up comments by email. Notify me of new posts by email. Δ
Mums den Café Cioccolato ser lækker ud.