Spring til indhold

Baresso Coffee

  • af

Baresso. Copenhague

“Kenneth Luciani er idémanden til Baresso Coffee, idéen til en kæde af espresso- og kaffebarer opstod på de mange rejser i hele verden, som jobbet bragte med sig. Når han var hjemme i Danmark undrede han sig over at der, i dette kaffedrikkende land, ikke fandtes kvalitets-kaffebarer, som de ses i de fleste andre lande. Det skulle der gøres noget ved – og idéen til Baresso Coffee opstod og i dag kan du nyde en kop Baresso-kaffe på mere end 20 kaffebarer i landet.”

Det var så slut på salgstalen, som for øvrigt er klippet og klistret fra Baressos hjemmeside. I dag er der gået så meget franchise i det nationale svar på Starbucks, at kaffens smag efterhånden kan gå hånd i hånd med de kaffedrikke man kan tappe fra barista maskinerne rundt omkring på de danske arbejdspladser.

Baristaerne er for det meste the drikkende studiner, der har fået et kort kursus i kunsten at lave espressoer på samlebånd og det kan desværre smages. Baresso er ikke længere et sted man anbefaler for den gode kaffe eller deres optøet kager, hvis man trænger til en sandwich og en kildevand, så findes der også rigeligt med små takeaway steder der er både billigere og bedre.

Grunden til at Baresso stadig er overrendt, må ligge i tryghedsfaktoren, man kender det, det er hurtigt og servicen står man selv for, du kan få din mad og drikke ved kassen og så må du selv klare resten. At vi kunder finder os i det, har jeg aldrig fattet, kan vi få servicen tilbage til “vandhullerne”, så kan det være at vi genopfinder drikkepengene.

Baressos hjemmeside for mere info …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.